Aarup: Hvad har en sten, en klat ler, et stykke skind, uldgarn, papir, tape, lærred og maling med kunst at gøre, spørger Galleriet på Industrien i Aarup?

Og svarer selv på spørgsmålet: "Jo, i hænderne på de rigtige mennesker bliver disse ingredienser til den kunst, som udstilles i Galleriet i oktober måned".

Mette Hansen fra Aarup bruger en sten som udgangspunkt for de akvareller, som er grundlaget for de vævede arbejder, hun viser. Hun er uddannet på Den Danske Husflidshøjskole, medlem af PABIAK og har mange udstillinger bag sig både her hjemme og i udlandet.

Jeanette Thorup fra Haarby er uddannet reprofotograf og grafisk designer. Hun har modtaget flere priser for sine arbejder. Hun er også medlem af PABIAK og er blevet optaget tre gange på "Kunstnernes Sommerudstilling" i Tistrup.

Mette Rubin fra Turup står for det mest varierede bidrag, da hun udstiller akrylmalerier, fotografier, linoleumssnit, skindarbejder og smykker. Inspirationen henter hun fra rejser i Lapland.

Kate Kanstrup Nielsen laver rakubrændt keramik, der med geometriske linier falder godt i hak med Jeanette Thorups grafik. Hun er medlem af gruppen Keramisk Forum, og hun har fulgt et uddannelses­forløb på Aarhus Kunstakademi.

Der er fernisering torsdag 1. oktober kl. 17, og udstillingen kan ses til og med 30. oktober. Alle er velkomne til ferniseringen på Industrien, og sundhedskortet giver adgang i bibliotekets ubetjente åbningstid fra kl. 7-22. (sim)

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.