Marked i det gamle foderstoflager

Uddeler Anders Hansen, Lotte Larsen og Betty Johansen i det gamle foderstoflager bag Sandager Brugs, hvor der bliver loppe- og julemarked i weekenden. Foto: Søren Plovgaard

Marked i det gamle foderstoflager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I weekenden er der jule- og loppemarked ved brugsen i Sandager.

Sandager: I weekenden er der mulighed for at gøre et godt loppefund i Sandager. Og en god handel.

Det er Betty Johansen og Lotte Larsen, der sammen med uddeler Anders Hansen fra Sandager Brugs har taget initiativ til et kombineret jule- og loppemarked i det tidligere foderstoflager bag brugsen.

Brugsen har tidligere benyttet lokalerne som lager, men nu er der ryddet op i gemakkerne og gjort klar til marked både lørdag og søndag.

Betty Johansen, Sandager, har god erfaring med at arrangere loppemarkeder. I en del år stod hun bag de halvårlige loppemarkeder i Salbrovadhallen, men i efteråret svigtede opbakningen og loppemarkederne i den lokale idrætshal eksisterer ikke længere.

- Men vi vil jo gerne have, at der sker noget herude i Sandager, og så var det jo fint, at uddeleren var med på det, siger Betty Johansen, der har boet en menneskealder i Sandager.

Hun får tilslutning af Lotte Larsen, Sandager. Lotte Larsen deltager selv på markedet i weekenden med en stand, hvor hun blandt andet sælger sine hjemmelavede syting i pelsskind og læder under navnet Pilotte Design.

På markedet kan publikum handle i 14 boder, og det er iøvrigt ganske gratis at kigge indenfor i det gamle foderstoflager i weekenden.

Arrangørerne lover, at der er gratis kaffe på kanden og en småkage.

- Det vil være rigtig fint, hvis jule- og loppemarkedet kunne blive en fast tradition her i Sandager Brugs, siger Anders Hansen, der overtog uddelerjobbet i brugsen i foråret.

Jule- og loppemarkedet holder åbent begge dage fra klokken 10 til klokken 15.

 

Marked i det gamle foderstoflager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce