Marineforening fik et gevær


Marineforening fik et gevær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ASSENS: Omkring et halvt hundrede mænd, og ganske få kvinder, mødte i går frem i Assens Marineforenings klubhus, "Marinestuen", for at fejre foreningens 90-års fødselsdag.

Ole Julsrud, der som de fleste andre tilstedeværende i dagens anledning var i fuldt ornat, modtog på Marineforeningens vegne en lang række gaver. Heriblandt et gevær fra Marineforeningen i Nyborg.

- Nu har vi et nyt gevær til fregatskydningen (årlig tilbagevendende skydekonkurrence), udbrød Ole Julsrud.

På Assens Kommunes vegne var viceborgmester Henrik Hansen (S) mødt frem som repræsentant, da borgmester Truels Schultz for tiden er på ferie i udlandet.

- Jeg kan huske, da Prins Henrik var på besøg. Vi skulle have ham med i "De 7 Haver", men det var tydeligt, at han var langt mere interesseret i havnemiljøet, fortalte han.

Prins Henrik endte da også i Marinestuen i den anledning.

Af andre prominente gæster kan nævnes politimester i Assens, Jakob Skov, repræsentanter for Svendborg Marineforening og ikke mindst kommandøren på Flådestation Korsør, Per Tidemann. Han refererede i sin tale til ét specielt minde fra sine besøg i Assens, hvor der var fodboldkamp på programmet:

- Når man blev skadet, blev man fragtet ud på båre og indlagt på sidelinjen, hvor der øjeblikkeligt ventede drop med Gammel dansk. Derfor undlod jeg at blive skadet, erindrede kommandøren.

Nu har Marineforeningen altså 90 år på bagen, og mon ikke der er lagt op til endnu mere festivitas, når foreningen fylder 100 år i 2014.

Viceborgmester Henrik Hansen (S) foreslog for eksempel i sin tale, at Marineforeningen til den tid skal invitere Prins Henrik på besøg igen.

Marineforening fik et gevær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce