Assens: En mand fik torsdag formiddag forstyrret sin formiddagslur på en meget ubehagelig måde.

For mens han sov, var en anden mand nemlig i gang med at bryde ind i ejendommen, der ligger på Ramsherred i Assens.

Det oplyser Mette Kjær fra Fyns Politi

Den sovende mand vågnede, fordi han kunne høre mærkelige lyde fra køkkenet, og da han kom derud, opdagede han en mand ved vinduet. Denne mand var i gang med at haspe vinduet af med et ukendt genstand.

Manden, der bor i huset, fik på en eller anden måde fat i den anden mand, men det lykkedes denne at vriste sig fri og løbe væk.

Gerningsmanden beskrives som værende omkring 40 år gammel og kraftig af bygning. Han har mørkt hår, og han talte dansk, har husets beboer oplyst til politiet.

Fyns Politi hører gerne fra folk, der har set eller hørt noget på Ramsherred i forbindelse med indbrudsforsøget, der fandt sted torsdag omkring klokken 10.50.

Oplysninger kan gives på telefon 114.

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.