Mand forsøgte at lokke dreng med i sin bil


Mand forsøgte at lokke dreng med i sin bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HELDIG: To gange lykkedes det en 10-årig dreng at slippe væk fra en fremmed mand, der passede ham op

NÅRUP: Hvorfor skulle en fremmed mand i bil tilbyde en 10-årig dreng på cykel at blive kørt hjem, hvis ikke der var skumle hensigter med tilbuddet?

En 10-årig dreng fra Nårup var vågen nok til at takke nej, da han mandag på vej hjem fra sin fritidsordning på Tommerup Skole blev passet op af en mand kørende i en mellemstor, rød personbil.

Bilens fører pressede drengen ind til siden tæt ved Hestehavegård og jernbanen, åbnede døren og tilbød drengen at køre ham hjem.

Det lykkedes imidlertid drengen at slippe væk, hvorefter han ville køre langs jernbanen til sit hjem på Skovsbovej. Inden han nåede så langt, lykkedes det imidlertid den fremmede at spærre vejen for drengen, der takket være sin stedkendthed igen slap væk , denne gang via en markvej bag om Hestehavegård.

Da han kommer fri af gården, ser han bilen forsvinde langsomt mod Krengerup.

Mange iagttagelser

Landbetjent Erik Nielsen roser drengen for de mange iagttagelser, han har gjort sig i den ubehagelige situation.

Manden beskrives som 35-40 år gammel med dansktalende men med sydlandsk udseende. Han havde sort maskinklippet hår og var iført en blå t-shirt med blomster i mange farver. Bilen var som nævnt rød, firedørs og med løse hjulkapsler.

Idet drengen satte sig op på cyklen lagde han mærke til, at der på førersædet stod en kasse øl, hvor af de cirka 10 flasker var tomme.

Tommerup Skole er underrettet om hændelsen og sendte i går information om den med eleverne hjem.

Ligger nogen inde med oplysninger, der kan bruges i sagen, hører politiet gerne. Erik Nielsen kan træffes på 27 13 16 25.

Mand forsøgte at lokke dreng med i sin bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce