Maler signerer ny bog på Glamsbjerg-messe

Frank Hammershøj - til Glamsbjerg for at signere sin nye bog.
Foto: Nils Mogensen Svalebøg

Maler signerer ny bog på Glamsbjerg-messe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GLAMSBJERG: Forårsmessen i Glamsbjerg-Hallen 20. og 21. marts bliver ikke blot en præsentation af nye biler, forretningernes nyeste varer, kommunale byggegrunde og byens pengeinstitutters finansieringstilbud af herlighederne.

Der er også noget at komme efter for dem, der vil have populær underholdning på topplan eller se på malerier af anerkendte kunstnere.

De sidste først. Den fynske maler Frank Hammershøj præsenterer ikke blot en håndfuld af sine nyeste billeder, men signerer også om søndagen mellem klokken 12 og 15 sin nye bog "Skal det være så blåt".

Den aktuelle anledning er, at Bogense-maleren fredag den 19. marts har fernisering på en stor udstilling i det landskendte Galleri Rasmus i Odense. Galleriet opretter samtidig en forlagsafdeling, hvor Bogense-malerens bog bliver første udgivelse.

Den er rigt illustreret og koster 150 kroner. Foruden Hammershøjs egne ord rummer bogen bidrag af en håndfuld kendte danskere, der fortæller om, hvorfor de er så fascineret af hans kunst. Det er navne som Kasper Wilton, Kurt Ravn, Poul Hüttel, Sonja Oppenhagen og Ritt Bjerregaard.

Når et så landskendt galleri vælger at være med på en messe i Glamsbjerg, skyldes det indehaveren Peter Lind Rasmussens tætte tilknytning til by og egn. Her er han født og opvokset og har været ansat på rådhuset, inden han blev galleriejer.

Det nye lokale galleri i Køngs gamle vandmølle er også med på messen med billeder af den kendte sønderjyske maler Svend Boe Hauggaard. På galleriet i Køng åbner der samtidig en større udstilling med Tønder-malerens værker.

Den musikalske underholdning tegner pigeduoen Shout og sangeren Birthe Kjær sig for henholdsvis lørdag og søndag. Sidstnævnte var også med på messen i 2000 og trak da et publikum på 3500 til. Shout henvender sig til de helt unge. De to piger blev nummer to i tv's børne melodi grandprix sidste år.
Birthe Kjær optræder to gange på messen søndag den 21. marts.
Birthe Kjær optræder to gange på messen søndag den 21. marts.
Foto: Robert Wengler

Maler signerer ny bog på Glamsbjerg-messe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce