Naturbørnehaven Krummeluren arbejder i denne uge med temaet ”fra jord til bord”

Assens: Gulerødder vokser i jorden, ikke på supermarkedets grøntsagshylder, og kødet i køledisken kommer fra levende dyr, som (måske) har gået og græsset på en...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Damkjær_Katrine_Becher_(2015)_014

    Af:

    Jeg er uddannet fotojournalist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i januar 2008. Jeg har arbejdet på Fyns Amts Avis og Fyens Stiftstidende siden april 2008.

  • Andersen_Lærke_bjørn

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens og på LokalAvisen Assens. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 2011 og skriver primært om skole og uddannelse samt arbejdsmarked. Jeg er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2010. Jeg bor i Assens sammen med min mand, som er pædagog og arbejder på et opholdssted i Brenderup.

Mere om emnet

Se alle
Hvor kommer maden fra?

Hvor kommer maden fra?