Assens/Ebberup/Haarby: Sammenhængen mellem det stjålne, fremgangsmåde og tidspunkter for indbruddene får Carsten Smedegaard, Fyns Politi, til at bemærke, at det kan være den samme person, der står bag tre indbrud mandag i henholdsvis Assens, Ebberup og Haarby.

Mellem klokken 15 og 19 havde en villa på Niels Kjærbyesvej i Assens ubudne gæster. Et vindue til et soveværelse er brudt op og 13 kongelige porcelænsfigurer samt en perlehalskæde stjålet. På Wittenbjergvej i Ebberup har meldes der om indbrud i en villa mandag i tidsrummet 12-20.45. Her er der tilsyneladende intet stjålet. Helt så nemt slap ejerne af en villa på Jonsgårdsvej i Haarby ikke. Her blev en terrassedør brudt op mandag aften mellem klokken 17.30 og 22. En broche med en perle, en sølvbroche, sølvtøj og en guldfarvet lysestage var, hvad tyven to med sig, oplyser politiet. /liw

  • Wolf_Lise

    Af:

    Journalist, Assens-redaktionen. Arbejder p.t. mest med miljø, infrastruktur, planlægning. Før redaktionerne i Assens og Tommerup fusionerede i forbindelse med kommunalreformen var jeg på Tommerup-redaktionen, hvor jeg beskæftigede mig med alle stofområder. Bor i Tommerup St.