Lystfiskerlodge på Helnæs flytter

Denmark Fishing & Outdoor Lodge tiltrækker lystfiskere fra hele verden, og hele konceptet er centreret om lystfiskeri. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Lystfiskerlodge på Helnæs flytter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Denmark Fishing & Outdoor Lodge har lukket, men genåbner et nyt sted på Helnæs til foråret

Det skorter ikke på gæster, og alt går godt - måske for godt i Denmark Fishing & Outdoor Lodge. Derfor har Omar Gade og kæresten Valentina Scarabelli valgt at lukke lodgen resten af år for at gentænke deres forretning. Det fortælle Omar Gade.

- Vi har bestemt ikke manglet gæster - det er ikke det, det handler om. Men i starten af året skete der meget både på privatfronten og virksomhedsmæssigt, hvorfor vi så valgte at lukke lodgen midlertidigt, lyder det fra Omar Gade, som ikke har lyst til at gå alt for meget i detaljer.

- Jeg kan ikke fortælle så meget nu, men vi er i gang med at planlægge en ny åbning næste år, og jeg krydser fingre for, at vi kan åbne til foråret, siger han.

At parret ikke vil drive lodge i den samme bygning, som de har nu, vil Omar Gade dog gerne afsløre.

- Vi vil stadig være på Helnæs, men meget mere vil jeg ikke sige lige nu. Jeg håber, at jeg snart kan fortælle meget mere.

Omar Gade og Valentina Scarabelli åbnede Denmark Fishing & Outdoor Lodge i foråret 2014. I juni sidste år vandt parret Fynske Banks Initiativpris for at sætte fokus på fiskeriet på Helnæs blandt lystfiskere fra hele verden.

Lystfiskerlodge på Helnæs flytter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce