Lyndom til indbrudstyv


Lyndom til indbrudstyv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandag blev en 27-årig mand taget på fersk gerning ved et indbrud i Tommerup. Tirsdag blev han idømt otte måneders fængsel.

Tommerup: Mandag blev en 27-årig mand taget på fersk gerning ved et indbrud i Tommerup. Tirsdag formiddag blev han fremstillet i grundlovsforhør, hvor han erkendte yderligere et indbrud. Og en halv time senere blev han kørt direkte til afsoning med en dom på otte måneder.

Det var en årvågen nabo, som mandag lagde mærke til en fremmed person på villavejen i Tommerup. Og da manden forlod villaen ved siden af med en fyldt taske og et tæppe viklet om nogle ting, fulgte naboen efter og standsede manden længere nede ad gaden.

- Naboen bad ham om at følge med tilbage til huset, og det gjorde manden så. Da de kom tilbage, placerede naboen manden i garagen, hvorefter politiet blev tilkaldt. Og klokken 11.30 blev den 27-årige mand anholdt og sigtet for indbrud - og det erkendte han også, fortæller anklager Peter Nygaard-Hansen til Fyens.dk.

Manden var kommet ind i villaen ved at afliste et vindue, og udbyttet fra indbruddet var blandt andet en pc og iPods til en samlet værdi af 40.000 kroner.

Stod også bag juleindbrud

Politiet vidste imidlertid, at der i dagene mellem jul og nytår var blevet begået et indbrud i et andet hus på samme vej, men det nægtede den anholdte at have begået.

- Men vi vidste, at han havde haft ophold på Store Dannesbo, og da vi fik talt med nogle personer i området, forklarede de, at han havde foræret et kamera til en person og solgt en fladskærm til en anden - og det var præcis de effekter, der var blevet stjålet ved det tidligere indbrud, fortæller Peter Nygaard-Hansen til Fyens.dk.

Konfronteret med disse oplysninger valgte den 27-årige mand at erkende, at han også stod bag det andet indbrud på villavejen i Tommerup. Derfor var sagen klappet og klar, da han tirsdag formiddag blev fremstillet i grundlovsforhør, hvor han erkendte begge indbrud.

- Og da han ikke havde noget imod at få det afgjort med det samme, blev sagen fremmet til dom - og han fik otte måneders fængsel. Foreløbig er han varetægtsfængslet, indtil han kan begynde afsoningen i et fængsel, oplyser Peter Nygaard-Hansen.

Den 27-årige, der tidligere er dømt for blandt andet tyveri, røveri, bedrageri og overtrædelse af færdselsloven, blev i januar sidste år løsladt efter delvis afsoning af en dom på femten måneders fængsel. Inkluderet i de otte måneder, som han blev idømt tirsdag, er derfor en reststraf på 151 dage fra den tidligere dom.

Lyndom til indbrudstyv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce