Lykkehjul og samba


Lykkehjul og samba

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lykkehjulet snurrer allerede igen på lørdag, hvor årets store Samba-optog ventes at trække et stort publikum til Assens.

Hjulet, der skal skaffe penge til renovering af Skovpavillonen, skulle ellers først have være sat i rotation igen ved Spar-købmandens loppemarked 27. august.

- Men premieren under open by night sidste fredag var så gevaldig, at vi har besluttet at sige alle gode gange tre, meddeler Jens Pedersen, formand for Skovpavillonen.

På lørdag står hjulet ved de toppede brosten foran Wille-moesgården midt på hovedgaden, og der vil det snurre fra klokken 10 til 14.

- Vi har masser af flotte præmier sponseret af byens handlende. Og der er flere til en værdi fra 50 til 400 kroner, lokker Jens Pedersen. Han fortæller også, at systemet bliver mere brugervenligt, så man for samme beløb - en tier - nu kan spille på flere numre.

- Vi skal jo af med de mange præmier, tilføjer han.

Skovpavillonen satser også på at sælge flere af de nye tagbeviser på lørdag. For 100 kroner støtter man renoveringen af det rådne tag og får samtidig chancen for at vinde en charterrejse til en værdi af 5000 kr.

Lykkehjul og samba

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce