Lokale partiforeninger klar til valgkamp


Lokale partiforeninger klar til valgkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VALGFEBER: - Vi kan ikke blive mere klar, lyder beskeden fra oppositionens lokale partisoldater

VESTFYN: Bliver der udskrevet folketingsvalg i dag, er de vestfynske partiforeninger klar til straks at gå i aktion. Valgplakaterne er trykt, mødekalenderen er ryddet, og kampgejsten er helt i top.

- Fire år uden indflydelse for et parti af den størrelse og med den historiske ballast, det huer os ikke. Så vi er ekstra motiverede denne gang, lover formanden for den socialdemokratiske partiforening i Assens, Jørn Ibsen.

De vestfynske socialdemokrater har været 100 procent klar til valgkamp siden november.

Indtil flodbølgen i Asien ændrede fokus, var forventningen et valg i starten af det nye år.

- Men det betyder blot, at vi har haft ekstra god tid til at forberede os, og derfor bliver valgkampen ekstra intens denne gang, forudser Jørn Ibsen.

Socialdemokraterne har en færdig aktionsplan klar for ophængning af valgplakater, indrykning af annoncer, vælgermøder og politiske møder på vestfynske arbejdspladser.

Venstre mødes i aften

Hos regeringspartiet Venstres lokale partiforening i Haarby oplyser formand Frede Vesterlund Iversen, at de seks lokale partiformænd i de seks kommuner, der i fremtiden skal indgå i den vestfynske storkommune, har aftalt at mødes tirsdag aften.

Har I fået oplysninger fra partitoppen, vi andre ikke kender til?

- Nej, det er nu helt tilfældigt. Mødet blev aftalt allerede i december, siger Frede Vesterlund Iversen afværgende. Men han mener nu alligevel, at valget meget vel kan blive udskrevet i dag.

- Hvis ikke i dag, så indenfor en uges tid. Valget skal overstås, så der er fred og ro til at lægge sidste hånd på kommunalreformen, er hans argument.

Jørn Ibsen er også overbevist om, at valget bliver udskrevet i dag.

- Valget udskrives tirsdag (i dag, red.) og afholdes den 8. februar, lyder hans meget konkrete forudsigelse.

Lokale partiforeninger klar til valgkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce