Lokale bilfolk finder niche

Klar til jagt. Bilen har sikkerhedsudstyr til våben og ammunition. Pr-foto

Lokale bilfolk finder niche

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den jagtglade Jan Thybo, der ejer Bilhuset Thybo, har fået ombygget en personbil, så den er blevet forvandlet til en unik jagtbil.

Bred/Haarby: Flere og flere jægere går med ønske om at få ombygget deres personbil, så den er tilpasset behovet på jagtmarkerne.

Senest har bilmanden Jan Thybo, indehaver af Bilhuset Thybo i Bred, skabt en unik Ford Edge "Hunter Edition". Det vil sige altså jægerens udgave.

Jan Thybo er udover at have forstand på biler en passioneret jæger. Derfor var han ifølge en pressemeddelelse heller ikke sen til at lægge beslag på den nye Ford Edge, fordi han her så en mulighed for at få ombygget en personbil til en unik jægerbil.

- Jeg tør godt garantere, at det er den første Ford Edge i landet, som er lavet om til en "Hunter Edition", siger Jan Thybo i pressemeddelelsen.

For ham har det handlet om at få ombygget en bil, så den giver mulighed for sikker opbevaring af våben, når han drager på jagt. Han har i dag en bil på gule plader, hvor der er bygget et helt særligt og aflåst geværrum til riflen og derudover et sikkerhedsrum til bundstykker og patroner.

- Som jæger har du et ansvar for sikker opbevaring af dine våben under transport. Overholder du ikke loven og eksempelvis er udsat for tyveri, så har du overtrådt våbenloven, og du får inddraget din våbentilladelse, siger Jan Thybo.

Jan Thybo med den ombyggede bil, der også rumme køleboks. Pr-foto.
Jan Thybo med den ombyggede bil, der også rumme køleboks. Pr-foto.

Hos Haarby Karosseri, som har stået for ombygningen af Jan Thybos bil, oplever man, at der kommer flere og flere jægere med særlige ideer og ønsker.

- I finanskriseårene var der stille, men nu oplever vi igen, at der er mange bilentusiaster, som kommer med særlige ønsker - heriblandt bilglade jægere, der gerne vil fremvise noget, som skiller sig ud, når de parkerer bilen ved skovkanten, siger Marc Larsen, direktør ved Haarby Karosseri, i pressemeddelelsen.

Samarbejdet kan nemt føre til en ny niche i bilindustrien.

Hos Haarby Karosseri er man "gået planken ud" og har i samarbejde med Dometic, som er specialiseret i udstyr til auto- og caravanbranchen, udviklet løsninger, hvor en køleboks integreres og tilkobles bilens el-system. Hermed kan et jagtbytte lynhurtigt blive anbragt under den rette temperatur /EXP

Lokale bilfolk finder niche

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce