Lokal støtte en mærkesag

Sådan så det ud, da Rise Flemløse Sparekasse sidste år delte midler ud til en masse gode formål. Nu tager sparekassen igen mod ansøgninger. Arkivfoto: Søren Plovgaard

Lokal støtte en mærkesag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

At gøre sig fortjent til lokal opbakning vil fortsat være en mærkesag i Rise Flemløse Sparekasse.

Flemløse: At gøre sig fortjent til lokal opbakning er stadig en mærkesag. Udtalelsen kommer i forbindelse med invitationen til sparekassens årlige gaveuddeling, der er en økonomisk håndsrækning til mange af de lokale foreninger og aktiviteter, som byder ind med forslag til, hvad pengene kan bruges til lige netop hos dem.

- Historisk set har vi altid givet økonomiske bidrag til mange forskellige spændende tiltag, fortæller filialdirektør Morten Aagaard fra Rise Flemløse Sparekasses afdeling i Flemløse.

Sidste år kunne 34 foreninger nyde godt af over en kvart million kroner fra sparekassens gaveuddeling.

Netop i disse uger annoncerer Rise Flemløse Sparekasse efter gode lokale initiativer til dette års gaveuddeling. Mange foreninger henter ansøgningsskemaet på sparekassens hjemmeside og er i gang med at beskrive, hvorfor lige netop de bør komme i betragtning til en økonomisk hilsen fra sparekassen.

- Det er en bred del af mange forskellige aktiviteter, der nyder godt af vores bidrag. Alt lige fra E-sport til musik, renovering af køkken og istandsætning af bådmotor, indkøb af nedspringsmåtter, maling af klubhus. Ja kort sagt alt. Kun fantasien sætter grænser, siger Morten Aagaard.

En af de særlige gode opgaver

Der har altid været en stor interesse for sparekassens gaveuddeling, derfor er det ikke alle, der lige kommer igennem med deres ønsker. Men den fortsatte store interesse og de mange ansøgninger vidner om et stort aktivitetsniveau i lokalsamfundene.

- Det er bare en af de særligt gode opgaver, når vi skal i gang med årets gaveuddeling. Vi glæder os hvert år til at se, hvad der dukker op af initiativer, og ikke mindst, hvis det lykkes os at være med til at starte noget nyt op eller give gamle traditioner nyt liv, lige netop fordi vi kunne være med til at skubbe lidt på, forklarer filialdirektør Morten Aagaard.

Rise Flemløse Sparekasse modtager ansøgninger frem til mandag den 16. april. Herefter går jagten ind på de heldige modtagere, som kan regne med at høre fra sparekassen midt i maj.

Lokal støtte en mærkesag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce