Logikken kom på glatis


Logikken kom på glatis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TOMMERUP: Borgere på vænger og andre småveje, der ikke har betydning for den gennemgående trafik, kan formodentlig se frem til, at deres veje også i fremtiden vil blive ryddet for sne - omend i sidste række.

Det er ellers ikke det, der fremgår af det regulativ for snerydning og glatførebekæmpelse, som blev vedtaget i efteråret.

I følge det skulle småvejene slet ikke ryddes, og det gav flere henvendelser fra utilfredse borgere. Nogle argumenterede med, at de jo også betalte skat.

Nyt møde

Derfor foreslog administrationen på det seneste møde i Teknik- og Miljøudvalget, at man ændrede regulativ-teksten, så det fremgik, at også de såkaldte kategori C-veje ville blive tilgodeset i ekstreme situationer, efter de mere betydningsfulde A-og B-veje og vel at mærke kun inden for normal arbejdstid.

- Men vi var af den opfattelse, at vejene alligevel blev ryddet, når der var tid til overs, så vi syntes ikke, der var grund til at ændre teksten, siger formand Leif Klausen.

Det kunne man fristes til at kalde logik på glatis, og udvalget blev også klogere. Så i dag holder det ekstraordinært møde med det ene punkt på dagsordenen alligevel at ændre teksten, som administrationen foreslog på det ordinære januarmøde.

Logikken kom på glatis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce