Løhde: Lokalpolitiet bliver


Løhde: Lokalpolitiet bliver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

 Ifølge politidirektør Poul Løhde vil stationen i Assens stadig eksistere, når beredskabet rykker til Odense den 1. september

Fra 1. september vil patruljevognene ikke længere køre ret meget ud fra politistationerne i Assens, Middelfart og Nyborg. De skal i stedet køre i massevis ud fra Odense, og det betyder, at 10 betjente fra stationen i Assens skal møde op på deres nye arbejdsplads på politigården i Odense mandag den 1. september.

Det blev medarbejderne orienteret om i fredags.

Alligevel får det ingen konsekvenser for borgerne i Assens. I hvert fald ikke, når man spørger politidirektør Poul Løhde.

Ifølge ham vil stationen i Assens nemlig stadig holde åbent, ligesom den fortsat kan sende betjente af sted på patrulje, når der sker noget i nærheden.

Heller ikke landbetjentene skal der pilles ved, hævder politidirektøren.

- Der vil stadigvæk være et lokalpoliti, der har Assens som fokusområde. De støttes af det fælles fynske beredskab, som i det øjeblik, man ønsker en vogn eller to ekstra, får dem fra beredskabet, siger Poul Løhde.

- Lokalpolitiet skal selvfølgelig lave de sager, der skal laves, men hvis der bliver noget i nærområderne, så er det dem, der rykker ud. Det vil de fortsætte med.

Dermed fastholder han, at der i Assens Kommune stadig vil køre det samme antal patruljevogne rundt, som der hele tiden har gjort.

- Men jeg vil ikke fortælle hvor mange. Det holder vi for os selv.

Højde for sygdom

- Vi har haft problemer i de små beredskaber. Lad os sige, at der skal møde to mand, men den ene er syg. En enkelt mand kan ikke køre patrulje alene, så han er nødt til at vente, indtil en anden mand fra Odense eller Nyborg kommer ned. Når man efter 1. september møder i Odense, så ved vi, hvor mange der kommer, og hvor mange der ikke kommer. Så det skulle gerne føre til en effektivisering.

Hvis man er en ærlig sjæl og finder en pung på vejen, så vil døren til ekspeditionen også stadig være åbent på bestemte tidspunkter, siger Poul Løhde. I hvert fald indtil videre.

- Foreløbig har vi ingen tanker om at lave om på åbningstiderne. Men vi følger hele tiden med for at se, hvornår der er behov for det, og hvornår der ikke er, siger Poul Løhde.

Løhde: Lokalpolitiet bliver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce