Følg Philip Loft Thomsen på Facebook: For hjertets skyld

Fyn: Søndag løb Philip Loft Thomsen fra Odense til Middelfart - en strækning på 45 km.

Mandag landede han i Assens klokken 15 - efter at have løbet og gået distancen på 35 km, som der er mellem Middelfart og Assens.

De næste dage fortsætter han øen rund, ind til han igen lander i Odense på fredag.

Seks dage i træk med løbeture fra 27 til 45 km, lyder som en strabadserende omgang, som kun folk i god - måske ligefrem fremragende god fysisk form - kan gennemføre.

- Forkert, siger Philip Loft Thomsen.

- For de fleste mennesker handler det faktisk kun om vilje, siger Philip Loft Thomsen, bl.a. fordi man som ham kan vælge at gå dele af distancen.

For nogle hjertesyge børn - som voksne - kan selv en dagsmarch dog være en umulig opgave.

For andre er det ikke.

- Under den rette lægelige vejledning kan mange hjertesyge børn træne sig op til f. eks. at cykle eller gå en vis distance, fortæller Philip Loft Thomsen.

Børnehjertefonden, der er sat i verden for at støtte børn, med medfødte hjertefejl, holder weekendsamlinger for disse børn.

Sådanne samlinger koster 50.000 kroner at afvikle.

Sidste år fik Philip Loft Thomsen ideen til at samle penge ind til Børnehjertefonden, sådan at den kunne holde weekendsamlinger for hjertesyge børn.

Det gjorde han ved at løbe fra Gedser til Skagen.

I år løber han Fyn rundt, og håber, at mange vil følge ham på Facebook og sende et bidrag.

Det behøver på ingen måder være et stort beløb.

- 10 kroner kan blive til meget, hvis f.eks. 3.000 støtter med det beløb, siger Philip Thomsen.

Philip Loft Thomsen,43 bor i Aarhus, hvor han ernærer sig som personlig træner og ved at holde team building-kurser.

På Facebook finder man ham under "For hjertets skyld".

Opholdet undervejs får han sponseret.

Tirsdag går/løber han fra Assens til Faaborg, onsdag fra Faaborg til Svenborg, torsdag fra Svendborg til Nyborg og fredag fra Nyborg til Odense.

  • Kolofon

    Af:

    Journalist ved Jyske Fynske Mediers Assens-redaktion. Uddannelse: Kontoruddannelse, historie og samfundsfag ved Aarhus Universitet, voksenunderviser ved Odense Seminarium. Arbejdet som bl.a. kontorassistent, postassistent, totalisatorfunktionær,vicevært, arbejdsmand, støberiarbejder, lærer på vuc og tekniske skoler og aftenskoleunderviser. Freelancejournalist på LokalAvisen Assens i 2000, og siden da som journalist i Fyens Stiftstidende-koncernen med arbejdssted i hhv. Tommerup St. og Assens. Stammer fra Aarhus, men har boet i Aarup siden 1997 og gør det sammen med kone, søn og kat.