Lille seddel med store tal


Lille seddel med store tal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

POLITIK: En dårlig og en god nyhed vækkede alle ved mødets slutning

GLAMSBJERG: Efter en halv time var kommunalbestyrelsens første møde efter sommerferien ved at være til ende, og stemningen virkede en anelse søvnig i den lumre byrådssal, hvor efterretningssager havde domineret dagsordenen.

Men under sidste punkt "beretning fra udvalgene" er det ikke for meget sagt, at et par uventede oplysninger fik forsamlingen op på dupperne.

Næstformand i teknisk udvalg, proprietær John Kirketerp-Møller (V), begyndte pludselig at slynge om sig med halve og hele millioner kroner.

Udvalgets formand, direktør Knud Hansen(K), havde meldt afbud med kort varsel, og det var tydeligt, at Kirketerp-Møller følte sig lidt på herrens mark, fordi han lige før mødet havde fået stukket en seddel i hånden med så store beløb.

Der var tale om både en dårlig og en god nyhed.

- Det har i første omgang kostet kommunen 500.000 kroner, at slammet fra spildevandet pludselig ikke mere er så rent, at det kan spredes ud på markerne, men skal sendes til dyr forbrænding.

Næstformanden kunne ikke kaste mere lys over sagen, der var af helt ny dato. Men borgmester Ankjær Stenskrog (V) søgte at berolige med, at der bliver gjort en stor indsats for at finde ud af, hvorfor slammet fra kommunens rensningsanlæg ikke holder normtallene for udspredning. - Det drejer sig kun om ganske små marginer, sagde han.

Næstformandens positive melding gik på, at amtet netop har bevilget 3,5 millioner kroner til trafiksanering af hovedgaden i Glamsbjerg.

- Det passer godt ind i investeringsplanen for hele bymidten, oplyste kommunaldirektør Bent Schmidt. Her skal dog bruges yderligere fem millioner for at leve op til intentionerne om at gøre den triste stationsby attraktiv. Kommunen støtter med to millioner over de næste år, og trafiksanering og forskønnelse ventes påbegyndt i 2004.

Lille seddel med store tal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce