Lidt for gavmild dreng får bøde


Lidt for gavmild dreng får bøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ASSENS: Gratis natmad til vennerne er endt med at blive en dyr omgang for en tidligere ansat på grillbaren Time Out, der har ligget ved Aldi på Nørre Allé.

Den dengang 17-årige dreng havde nøgle til grillbaren og inviterede sine venner på burgere, pomfritter og hotdogs uden for åbningstiden, fortæller den daværende ejer, John Mikkelsen.

- Jeg opdagede, der var et stort svind på varelagret, og det stod på i to-tre måneder. Så jeg tog den ansatte i forhør, hvor han indrømmede, at han havde givet mad væk, siger John Mikkelsen.

- Vi aftalte at gøre op, hvor meget det drejede sig om, og at han kunne betale for varerne til indkøbspris.

Ifølge anklager Katrine Busch løb det op i cirka 8000 kroner. Men den unge mand betalte ikke sin gæld, selv om John Mikkelsen tilbød en afdragsordning.

- Jeg havde ikke lyst til at blande politiet ind i sagen, for han er ung og skal i gang med uddannelse og have et job. Men da han ikke betalte, blev jeg nødt til at anmelde det, fortæller han.

Den nu 19-årige mand har siden betalt sin gæld til John Mikkelsen, og mandag formiddag var sagen så for i Retten i Odense, hvor det endte med tiltalefrafald, men dog en bøde til den gavmilde unge mand på 3000 kroner.

Dommeren kan vælge tiltalefrafald, hvis den sigtede er under 18 år på gerningstidspunktet, og den begåede kriminalitet anses for en bagatel, men kan samtidig vælge, at den sigtede skal betale en bøde.

Lidt for gavmild dreng får bøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce