Letkøb lukker: Grønnemose og hovedvejen mister sin butik

Grønnemose-købmanden. Arkivfoto: Nils Svalebøg

Letkøb lukker: Grønnemose og hovedvejen mister sin butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Letkøb på Gamle Hovedvej 52 i Grønnemose lukker 1. maj, oplyser butikkens ejer Erik Hansen.

Grønnemose: Borgerne i Grønnemose kan efter 1. maj ikke længere klare deres indkøb helt lokalt. Erik Hansen, som ejer Letkøb på Gamle Hovedvej 52, oplyser, at butikken lukker. Det skyldes, ifølge Erik Hansen, at han ikke har kunnet finde nogen, der ville overtage driften af butikken. Han overtog den selv for tre år siden, da den daværende butikchef stoppede, fordi han ville sikre, at området fortsat havde en dagligvarebutik.

- Jeg har forsøgt at afhænde den til anden side. Det var ikke meningen, at jeg skulle være købmand, men det er ikke nemt at finde en køber til en lille købmandsbutik, siger Erik Hansen, som købte bygningen i 2004.

Han driver et tømrer- og byggefirma i Grønnemose og ejer en række ejendomme, og selvom det har været spændende at involvere sig i driften af butikken, har det været for tidskrævende.

Det er ikke besluttet, hvad der skal ske med bygningen, når Letkøb lukker 1. maj, men Erik Hansen hører gerne fra interesserede i den forbindelse.

Et savn for omårådet

Finn Jørgensen, som er formand for Rørup Sogneforening, ærgrer sig over, at området mister sin købmandsforretning. Det bliver et savn og kan betyde, at huspriserne falder og at det bliver sværere at sælge sin bolig, mener han. Lukningen af Letkøb kommer dog ikke som en overraskelse, siger han.

- Vi har godt været klar over, at det var et spørgsmål om tid. Der er megen konkurrence fra butikkerne i Gelsted og Aarup, og butikken havde også svært ved at klare sig, da den var en brugs. Så jeg kan da godt forstå, at den nuværende ejer ikke vil drive den videre, eftersom han slet ikke have tænkt sig, at han skulle være købmand, siger Finn Jørgensen.

Han er spændt på, hvad der kommer til at ske med bygningen.

- Jeg kunne håbe, at der ville komme en kiosklignende forretning. Jeg tror godt, folk vil bruge sådan en. Den har jo også en relativt god placering ud til hovedvejen, siger formanden.

Letkøb lukker: Grønnemose og hovedvejen mister sin butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce