Golfturnering Vissenbjerg Championship afvikles fredag 18. august. Turneringen i Blommenslyst er for golfere i Vissenbjerg og omegn, og der er fortsat flere pladser.

Vissenbjerg: Den årlige golfturnering Vissenbjerg Championship afvikles fredag 18. august på Blommenslyst Golfklubs bane.

Ifølge Ejvind Egdal fra Vissenbjerg Borger- og Kulturforening, så er der stadig ledige pladser til en dag på de 18 huller ved Blommenslyst. Det kræver kun, at folk kan svinge jern og køller med et maksimalt handicap på 45 og samtidig bor i postnummer 5492 Vissenbjerg.

Der spilles i to rækker som stabbleford turnering. Det betyder, at alle har samme fair chance for at vinde. Efter turneringen er færdigspillet, er der festmiddag og præmieuddeling.

- I bestyrelsen er vi overbevist om, at det bliver godt vejr den fredag. For regnen er sikkert brugt op inden da, håber Ejvind Egdal, der satser på deltagerrekord igen i år.

Hvis man har haft tilknytning til Vissenbjerg, og er DGU-medlem, kan arrangørerne udstede et wildcard. Det kan ske ved henvendelse til Ejvind Egdal på ejvind.egdal@live .dk.

Sidste frist for tilmelding er i øvrigt mandag 14. august. /EXP