Kvinde fra Vissenbjerg vandt syv millioner kroner

En kvinde fra Vissenbjerg har vundet syv millioner kroner.
Foto: Carsten Bundgaard

Kvinde fra Vissenbjerg vandt syv millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stamkunde i Lopa Kiosken i Vissenbjerg har vundet over 7 millioner i Onsdagslotto.

VISSENBJERG: Hvis du har hørt et glædesskrig onsdag aften i Vissenbjerg, er det nok fordi, du har hørt en Lotto-vinder juble.

For en kvinde fra Vissenbjerg ramte plet i Onsdagslotto med seks rigtige og kan nu sætte 7.203.771 kroner ind på sin konto.

Kuponen var købt i Lopa Kiosken, og kioskejer Ronald Simmelkjær glæder sig over at solgt vinderkuponen til én af sine stamkunder.

- Hun har lige været inde for at få bekræftet, at hun har vundet. Jeg blev helt paf, da jeg fandt ud af, hvor meget præmien drejer sig om, siger kioskejeren dagen efter Lottotrækningen.

- Jeg blev rigtig glad på kundens vegne og glæder mig til at udlevere vinderbeviset til hende, så hun kan gå i banken og få sine penge. Jeg kan nemlig ikke udbetale præmier over 10.000 kroner.

Salg af spil øges

Ronald Simmelkjær er ikke i tvivl, om at den store Lottogevinst også kan komme ham til gode.

- Jeg lægger da ikke skjul på, at det har en positiv indvirkning på salg af spil i kiosken. Jeg har hørt fra andre kioskejere, at det kan få folk til at komme langvejs fra for at købe spil, siger Ronald Simmelkjær.

- Og det vil nok også få en positiv indvirkning på salget af andre varer i butikken. Forhåbentlig kan det give nogle faste kunder på længere sigt.

Kioskejeren fortæller, at i april 2005 solgte han også en Lottokupon med stor gevinst på, hvor præmien var på godt 800.000 kroner.

Og det gav mange blod på tanden.

- Dengang kunne vi godt mærke den positive virkning på spilomsætningen i nogle måneder, fortæller Ronald Simmelkjær, der får udleveret en stor papcheck af Danske Spil til at hænge i butikken, så alle kan se, hvor meget Lottogevinsten var på.

Kioskejeren kender vinderen, men oplyser, at hun ønsker at være anonym.

Kvinde fra Vissenbjerg vandt syv millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce