Kurs mod en alpetop


Kurs mod en alpetop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AARUP: Som optakt til den kommende sæson, tager Aarup's spillere en lidt uvant træningsmetode i anvendelse. Kommende lørdag drager en trup på 14 spillere til Østrig, hvor de i 8 dage skal pleje den væsentlige mandskabspleje.

- Det er en tur som er arrangeret af spillerne selv, men jeg hilser ideen særdeles velkommen, siger cheftræner Claus Uhrenholdt.

For ikke at ødelægge forberedelserne til et meget spændende fodboldår og som

en styrkelse af sammenholdet på holdet, har spillerne snakket sammen.

Normalt er skirejser enhver fodboldtrænernes ømme lægmuskel. For mange af sådanne rejser kan forstyrre træningen og dermed forringe opstarten.

- Det fortæller en del om spillernes arrangement og indstillingen. Jeg vil gerne understrege, at jeg intet har haft med turen at gøre eller på anden på forsøgt at påvirke. Det er bare en afspejling af spillernes seriøsitet, smiler Claus Uhrenholdt.

Når spillerne den 23.januar påbegynder vejen mod formen og boldsikkerheden, kan trænerteamet derfor råde over hele truppen, frem til sæsonstarten

Skærtorsdag, hvor Aarup debuterer i kvalifikationsrækken.

Presset stiger

- Vi er kommet op på et plan, hvor opmærksomheden og presset stiger. Og vi er ikke engang kommet igang endnu, siger Claus Uhrenholdt.

- Spillerne virker meget spændte og motivationen er rigtig god. Alle glæder sig

til at komme igang.

Modstanden som Aarup skal op imod, kommer fra Falster i øst og det sønderjyske og fra Fyn venter Svendborg, Korup og Middelfart. Det er en meget fin pulje vi er kommet i med lokalopgør og attaktive modstandere. Geografisk er den også helt i perfekt, siger Claus Urenholdt.

Den endelige kampplan er ikke helt fastlagt endnu, men det ligger helt sikkert, at Aarup spiller alle sine hjemmekampe på lørdage med kl.15.00 som det faste kamptidspunkt.

- Det har været et ønske fra vores side og som unionen har efterkommet, fortæller Claus Uhrenholdt.

Kurs mod en alpetop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce