Kunstværker til cykelturen


Kunstværker til cykelturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ASSENS: Igen i år holder Galleri Sulegaarden i Lundager ved Assens en sommerudstilling, hvor galleriets lokaler fyldes med miniaturekunst. Kunstværkerne er så små, at man - som galleriejer Carl Henning Aarsø udtrykker det - kan have dem med i cykeltasken.

Ideen til en udstilling af kunstværker i miniatureformat opstod efter, at flere cykelturister kom på besøg på galleriet i sommermånederne. Turisterne undlod at købe noget med den begrundelse, at de ikke kunne have de store værker med sig på cyklen.

Put and take

Med udstillingen "International Miniature VIII - put&take" er der ingen undskyldninger. Her vil publikum finde 250 værker fra frimærkestørrelse og op til A4-størrelse.

Miniatureudstillingen er, som navnet siger, den ottende i rækken af galleriets sommerudstillinger med kunstværker i små formater.

I alt udstiller 44 kunstnere - heriblandt er syv fra Tyskland, fem fra Israel, tre fra Sverige, tre fra Holland og 24 fra Danmark.

Mange af kunstnerne hører til galleriets faste stab, men i år er der også kommet flere nye navne med på sommerudstillingen.

Forandring

Udstillingen omfatter olie- og acrylmalerier, skulpturer, akvareller og andre papirarbejder og collager.

I lighed med tidligere års miniatureudstillinger er der tale om en "put&take-udstilling".

Ideen er, at man ved køb af et kunstværk kan tage det med straks. Derefter vil et nyt blive hængt op i stedet. Så længe lager haves. På den måde vil udstillingen hele tiden forandre sig.

Kunstværkerne koster fra 250 kroner til 4500 kroner.

I morgen fra klokken 14 til 17 er der fernisering, og herefter kan de små kunstværker ses i galleriets faste åbningstider på fredage, lørdage og søndage klokken 11 til 17 eller efter aftale.

Kunstværker til cykelturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce