Kunstnerægteparret Betty Fog og Kjeld Ulrich fra Odense udstiller og fortæller om kunst den 29. februar

Glamsbjerg Kunstforening og galleriet KunstiAssens.dk har indledt et samarbejde.

Mandag den 29. februar er der generalforsamling i Glamsbjerg Kunstforening.

Generalforsamlingen holdes i KunstiAssens.dks lokaler i Willemoesgade i Assens.

Inden generalforsamlingen går i gang klokken 19, har de to samarbejdspartnere indbudt kunstnerægteparret Betty Fog og Kjeld Ulrich til at holde et indlæg om deres kunst og parrets måde at arbejde på.

Der bliver samtidig rig mulighed for at se parrets kunstværker, idet KunstiAssens.dk, som de to lokale Assens-kunstnere Ulla Storm og Kurt Hansen står bag, har entreret med parret som gæsteudstillere i galleriet frem til påske.

Alle er velkomne til at komme at høre oplægget af Betty Fog og Kjeld Ulrich og samtidig se de mange spændende kunstværker.

- Samarbejdet mellem Glamsbjerg Kunst og KunstiAssens.dk giver mange nye spændende muligheder, og vi glæder os til at kunne byde alle velkommen til en kunstnerisk aften i selskab med to af de helt store danske kunstnere, nemlig Betty Fog og Kjeld Ulrich - både i form af oplæg fra dem og udstilling af deres kunstværker, hedder det i en fælles udtalelse fra KunstiAssens.dk og Glamsbjerg Kunstforening.

Kunstforeningens hovedformål er at give medlemmerne mulighed for at få kunstværker hjem på væggene via bortlodning på årets generalforsamling.

Kulturarrangementer

Kunst i Assens.dk er en kunstklub, der er oprettet af Ulla Storm og Kurt Hansen.

Ud over galleri, hvor der løbende præsenteres kunst af både lokale kunstnere og gæstekunstnere fra hele verden, vil der ind i mellem blive inviteret til små og store kulturarrangementer i lokalerne i Willemoesgade.

Mandag den 29. februar vil der samtidig være mulighed for at melde sig ind i Glamsbjerg Kunstforening og dermed modtage et af Erik Clausens grafiske tryk.

Når man melder sig ind i i Glamsbjerg Kunstforening og har betalt et årskontingentet på 600 kroner, kan man frit vælge et af Erik Clausens grafiske tryk og deltage i lodtræningen til næste års generalforsamling.

  • Plovgaard_Søren

    Af: