Kunstnerisk ledelse


Kunstnerisk ledelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Instruktionen er lagt i hænderne på Erik Bent Svendlund, der har været med siden starten for 23 år siden, og Carsten Friis, der kom med for et par år siden. Han er blandt meget andet også leder og instruktør af H.C. Andersen Festspillene i Odense.

Manden bag scenografien er ny i år. For den står Bruno MacDonald, uddannet kunstmaler i Frankrig. Siden 1988 har han arbejdet med professionelle scener i København. Frøbjerg er hans tredje friluftsspil og "her på Frøbjerg er de klart de sødeste", siger han.

Karen Folke Olsen har påtaget sig ledelsen af både kor og orkester. Hun kom med på højen i 2007 som korleder. Hun er uddannet pianist og klaverpædagog og er desuden ved at færdiggøre en uddannelse som kor- og orkesterleder på musikkonservatoriet i Århus.

Line Friis Pedersen er som forestillingens koreograf den, der arbejder med danserne. Hun har en klassisk balletuddannelse fra Polen og er uddannet i moderne dans i København. Hun har i mange år været med i Frøbjerg. Debuterede i øvrigt her i 1994 med "Annie Get Your gun".

Kostumerne har Mona Christensen styr på, og det har hun i øvrigt haft gennem mange år. Af og til har en professionel kostumier også været tilknyttet, men i år har Mona Christensen også taget den opgave på sig .

Du kan læse mere om Frøbjerg Festspil på adressen www.froebjerg.dk.

Kunstnerisk ledelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce