Kulturhistorien er også på gågaderne

Museum Vestfyn er bl.a. på gågaden i Aarup, når der inviteres til by night, fredag 1. september. Her ses hovedgaden Bredgade i Aarup. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Kulturhistorien er også på gågaderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Museum Vestfyn er på gågaden i Aarup, når der inviteres til by night fredag 1. september. Men også til lignende arrangementer i de øvrige byer.

Assens: I efterårets løb er Museum Vestfyn også en del af  "gågade"-arrangementer eller tilsvarende i flere af de større byer i Assens Kommune. 

Forløbet skydes i gang fredag 1. september, hvor folk kan møde Museum Vestfyn til Open by Night i Aarup fra klokken 17-21. Her kan by night-deltagerne kigge forbi museets bod og høre mere om museets program for efteråret samt forskellige udstillinger og undervisningstilbud.

"Museum Vestfyn er museum for hele Assens Kommune. Ikke kun for Assens by, hvor vi fysisk har adresse", påpeger Lone Bach Nielsen ved Museum Vestfyn i en skrivelse og tilføjer:

"Museets vision er 'Historien er Overalt'. Da vi ikke kan flytte vores fysiske udstillinger rundt i kommunen, forsøger vi at være synlige på anden vis. For eksempel når vi tager på tur rundt i kommunen, som optakt til events som Assens for fulde Sejl".

Museet forventer også at deltage ved arrangementer i Glamsbjerg og Haarby i slutningen af henholdsvis september og oktober. /EXP

Kulturhistorien er også på gågaderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce