Kulturelt mødested i gammel vandmølle


Kulturelt mødested i gammel vandmølle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VISIONER: Ny Kunst- og Kultur- forening starter aktiviteter i Køng

KØNG: Det ny galleri i Køngs gamle vandmølle bliver i fremtiden ikke blot centrum for skiftende kunstudstillinger, men også for en bred vifte af kulturelle tilbud inden for f.eks. musik, dramatik og litteratur.

Det vil en ny forening, som blev stiftet i denne uge, sørge for. Den hedder Kunst- og Kulturforeningen Køng Mølle.

- Formålet er at skabe et kulturelt mødested på Køng Mølle, men det kan dog også blive aktuelt at lave arrangementer andre steder, siger den ny forenings formand, Erik Grove, Søllested.

Han tilføjer, at der er vandtætte skotter mellem fore-ningens og galleriets økonomi.

Foruden Grove består bestyrelsen af næstformand Tina Valbjørn, Haarby, sekretær Anne Trydemann, Glamsbjerg, kasserer Arne Rasmussen, Bellinge, Birthe Tejlmand og Bent Schmidt, begge Glamsbjerg, samt Vibeke Andersen, Haarby.

Den stiftende generalforsamling i den gamle vandmølle havde samlet 26 deltagere fra Glamsbjerg med nabokommuner samt Odense.

Bestyrelsen mødes om kort tid for at planlægge de første aktiviteter, som ventes iværksat i eftersommeren.

- Vi håber at ramme et bredt spekter rent aldersmæssigt, men vil også satse på musiske initiativer specielt for børn og unge, antyder formanden.

Han er i øvrigt identisk med Fyens Stiftstidendes tidligere redaktør i Assens indtil 2000 og er i sit otium også aktiv som medlem af marineforeningens populære shanty-kor.

Kulturelt mødested i gammel vandmølle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce