Krav om klipning af hegn undersøges


Krav om klipning af hegn undersøges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TOMMERUP: De omkring 200 borgere i Tommerup Kommune, der først på året fik brev om, at de fremover havde pligt til at vedlige holde hegn mod offentlig vej, skal måske lige tøve en kende, før de griber til hæksaksen eller engagerer en maskinstation til opgaven.

Venstres Svend Erik Larsen mener ikke, kommunen kan pålægge en borger at vedligeholde et hegn på begge sider, såfremt hegnet ligger i skel.

- Hvis hegnet står i skel, må vi klippe på hver vores side, siger han og mener, han har belæg for det i en kommentar til hegnsloven.

Svend Erik Larsen stillede sit forslag om at ændre Teknik- og miljøudvalgets tidligere vedtagelse i sagen, der helt og holdent pålægger borgeren opgaven at vedligeholde et hegn mellem privat grund og offentlig vej, på udvalgets møde umiddelbart før sommerferien.

Sagen blev imidlertid udsat, da et flertal i udvalget ville vente med at tage stilling, til man har fået Vejdirektoratets afgørelse i en klagesag.

Kun en enkelt klage

Teknisk afdeling fik mange reaktioner fra borgere, men kun en enkelt klage, da den først på året udsendte brevene om at ændre praksis med hegnsklipning. Indtil da havde kommunen alene påtaget sig opgaven at vedligeholde hegn ud til offentlig vej.

Klageren, der bor på Lilleskovvej, gør i sin klage gældende, at de træer og buske, han er blevet pålagt at vedligeholde, står uden for hans jord, altså ikke engang i skel.

- Det er et spørgsmål om at behandle borgerne med respekt og i respekt for loven, siger Svend Erik Larsen om sit forslag.

Krav om klipning af hegn undersøges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce