Kræver skolepenge tilbage


Kræver skolepenge tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kursist har droppet VUC-kurser - han mener, læreren var inkompetent

GLAMSBJERG: 63-årige Reinhard Winkler, kursist på VUC i Glamsbjerg, føler sig dårligt behandlet af VUC af flere grunde.

2. september var han til en undervisning i et fag.

- Men jeg følte ikke, at læreren var kompetent nok. Han sagde flere ting forkert og beherskede ikke sit stof godt nok. Som for eksempel, at han ved italienske renæssancebyer forbandt Leonardo da Vinci med udsmykningen af det sixtinske kapel, forklarer Reinhard Winkler. Han er selv tidligere lærer, men nu efterlønner med ønsket om lære mere.

Han mener, at undervisningen har været en form for cabaret-forestilling, hvor tingene ikke har fungeret optimalt. Men det er dog ikke hans værste anke.

Studievejlederen anbefalede Reinhard Winkler, han skulle møde underviseren, så de kunne snakke sammen.

- Men da jeg mødte ham og sagde, at jeg ikke syntes, at hans kvalifikationer var gode nok, så hidsede han sig op og blev meget vred på mig. "Hvis du vil tilsvine mig, så gå til forstanderen. Jeg er vred nu!", var kommentaren, fortæller Reinhard Winkler.

Derfor har Reinhard Winkler meldt sig fra to fag efter få uger og kræver at få halvdelen af tilmeldingsgebyret tilbage. I alt 300 kroner.

Men de penge får han ikke, siger afdelingsforstander fra VUC i Glamsbjerg Peter Vestergaard:

- Når man én gang er mødt til undervisningen, så kan man ikke få sine penge tilbage. Med hensyn til underviseren har han en universitetsuddannelse og de rigtige kompetencer, siger Peter Vestergaard.

Kræver skolepenge tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce