Kommende udvalgsformand: Tomgangsdrift er ikke nok

Mogens Mulle Johansen mener, at der skal sættes yderligere et par hundrede tusinde kroner af til drift og vedligehold af de lukkede skoler i Skallebølle og Snave. Arkivfoto

Kommende udvalgsformand: Tomgangsdrift er ikke nok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der bliver behov for at sætte flere penge af til drift af de lukkede skoler i Skallebølle og Snave, mener Mogens Mulle Johansen (SF)

Skallebølle/Snave: Hvis man reelt ønsker, at borgere og foreninger skal kunne bruge de lukkede skoler i Snave og Skallebølle, så kræver det, at der bliver sat flere penge af til det. Det mener Mogens Mulle Johansen (SF), kommende formand for Uddannelses-, Børne- og Familieudvalget.

Det vil sandsynligvis blive pågældende udvalg, der skal tage stilling til sagen.

- Men personligt vil jeg gerne leve op til, hvad der blev sagt i valgkampen. Der skal være mulighed for, at lokale borgere og foreninger kan bruge bygningerne til fremadrettet, men det er ingen garanti for, hvad der skal ske om x antal år. Jeg tror dog ikke, at nogen står i kø for at købe skolebygningerne, siger han.

De 393.000 kroner, som er sat af til tomgangsdrift af de to bygninger, dækker ikke behovet, hvis lokalerne skal kunne varmes tilstrækkeligt op, og folk skal kunne tage et bad, når de har dyrket idræt, vurderer Mogens Mulle Johansen.

- Man kan bruge nogle puljer under Folkeoplysningsudvalget til at finansiere det til at begynde med. Men de er beregnet til at støtte op om foreningslivet og ikke til at betale forbruget på lukkede skoler. Så vi er nødt til at afsætte nogle midler som noget af det første. Jeg tror, vi snakker et par hundrede tusinde kroner (ud over de afsatte midler til tomgangsdrift, red.), mener politikeren, som træder i funktion som ny formand efter nytår.

Kommende udvalgsformand: Tomgangsdrift er ikke nok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce