Kom også hvis du ikke bruger hallerne


Kom også hvis du ikke bruger hallerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tommeruphallerne og arkitekterne håber på bred opbakning af brugere og ikke brugere til aftenens borgermøde

TOMMERUP: Gider du ikke bruge hallerne, så kom til borgermøde. Sagt med andre ord, Tommeruphallerne vil ikke kun have de nuværende brugere, svømmeklub, håndboldklub, gymnastikforening og fitnessfolket i tale, når fremtidens halprojekt skal støbes med startskuddet på et borgermøde i aften. Også de tre fjerdedele af befolkningen i hallens lokalområde, der statistisk set ikke bruger dens faciliteter, vil man have i tale.

- Det vigtige her er, at der er mulighed for at give noget til alle. De nuværende brugere har et behov, men projektet skal også kunne lokke nye brugere til. Hvad skal der til for at gøre det til byens centrum for dem, spørger Flemming Overgaard fra arkitektfirmaet Keinicke & Overgaard, som er konsulenter på projektet og også lavede den store halundersøgelse i fjor.

Som arkitekten, der skal slå stregerne, har man valgt Chris Thurlbourne, Århus, som senest har været involveret i et halprojekt i Fynshav, hvor idéudviklingen også foregik sammen med de lokale borgere, som det er hensigten i Tommerup.

Allerede på mødet i aften, bliver der mulighed for at komme med bud på, hvad anlægget skal rumme, og de idéer bliver en del af grundlaget for arbejdet i de tre workshops, der er spredt hen over sommeren med den første tirsdag aften i næste uge. Her skal der udarbejdes tre råskitser for placering af den ny hal og biblioteket samt det nærmere indhold i centret. Ud fra det bygger Chris Thurlbourne modeller inden næste workshop, hvor de diskuteres.

Kombinationen af bibliotek og idrætscenter ser Flemming Overgaard som rigtig spændende:

- Det kan bringe Tommerup på landkortet, fordi her er chancen for at skabe en hybrid, der kan bringe nye typer af brugere sammen.

Kombinationen af bibliotek og svømmehal er afprøvet i Aalborg, hvor samlivet har givet flere brugere til både bibliotek og svømmehal.

Kom også hvis du ikke bruger hallerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce