Køreskole i ventesal


Køreskole i ventesal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TOMMERUP ST.: Tidligere sad der folk og ventede på toget, nu sidder der elever, som skal lære at køre selv.

Ventesalen i den gamle stationsbygning i Tommerup St. er fra årsskiftet taget i brug som køreskole. Det er Ingvardts Køreskole i Tommerup, som er flyttet fra Buchwaldsvej 2 til Stationsvej 17.

- Det hænger sammen med, at jeg har solgt mit hus på Buchwaldsvej og skal flytte sammen med en dame, som endnu ikke har fået solgt sit hus i Hedensted. Når det sker, vil vi finde noget nyt her på egnen, hvor der måske også kan indrettes køreskole, fortæller kørelærer Ingvardt Andresen.

Foreløbig foregår den teoretiske del af undervisningen på holdbasis med en halv snes elever hver mandag og torsdag aften i ventesalen, som han har lejet på timebasis.

- Nu må vi så se, hvad der sker, og om lokalet egner sig til formålet, siger Ingvardt Andresen, der i hvert fald i begyndelsen må leve med at skulle flytte undervisningsmateriel ind og ud af skabe og depotrum, fordi ejeren af den gamle stationsbygning, Tommerup Revisionskontor, der har kontorer i den øvrige bygning, også har planer om at leje lokalet ud til andre formål. Det skal friskes lidt op og indrettes med borde og stole.

Ventesalen har stået tom i flere år - bortset fra lidt kunstudstilling, antikvarisk bogudsalg og et åben-kommune-arrangement - og fredag den 28. januar skal Tommerup Erhvervsråd bruge det til et møde.

Køreskole i ventesal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce