Knit 'n' Jazz Festival: Det skal du opleve


Knit 'n' Jazz Festival: Det skal du opleve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marie-Louise Vener Paustian, initiativtager til Knit 'n' Jazz Festival i Aarup, kommer her med 5 bud på, hvad du, hvis du ikke er erfaren strikker, skal opleve.

1. Man bør se udstillingen 'Colour, Shape & Graphic Composition', hvor man kan se Lone Ertbølles malerier og Anna-Stina Billunds strik, der er inspireret af Stephen West. Det er blevet sat op, så det strikkede matcher de grafiske billeder. De er sat sammen, så der er en forbindelse mellem dem. Det er nogle tankevækkende billeder og flotte farver. Malerierne er ikke inspireret af strik. Nogle af dem er inspireret af krigssituationer, men de spiller godt sammen med strikket.

2. Der er lørdag formiddag et strikkestjerneløb for børn og familier. Man får et lille garnnøgle, og så skal man løbe til en butik og hente en tråd, som man vikler på sit nøgle. Derefter skal man tilbage til udgangspunktet for at få at vide, hvilken butik man så skal i, så det bliver et stjerneløb rundt i byen, hvor man henter tråd til at vikle om sit nøgle. Der er lodtrækning om præmier til børnene bagefter.

3. Filteforeningen Grima har en jurd. Det er et stort telt, som bliver sat op på det grønne område bag den gamle Aaruphal. Det er imponerende. Det er et meget stort telt, der er lavet af filtede tæpper, og de skal faktisk overnatte i den.

4. Der er en masse musik i gaden både lørdag og søndag. Lørdag aften klokken 19 har vi vores Knit 'n' Jazz Allstars (Uffe Steen, Margrete Grarup, Michael Sunding og Esben Bach, red.). De spillede også sidste år, og folk var ellevilde med det og sagde, at vi måtte sørge for at få dem med igen. Så de er blevet vores husorkester. Handelsstandsforeningen har sponsoreret den koncert.

5. Hvis man kan strikke en lille smule, er det oplagt at melde sig til en af workshopsene, så man bliver dygtigere og får blod på tanden i forhold til nogle detaljer. I hækle-workshopsene skal man bare kunne hækle fastmasker for at kunne deltage, og på strikkeworkshopsene skal man bare kunne ret og vrang. Så hvis man har lidt styr på det basale, kan man sagtens være med og blive meget dygtigere.

Knit 'n' Jazz Festival: Det skal du opleve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce