Klinik Suni i nye flotte omgivelser


Klinik Suni i nye flotte omgivelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Behandlerne Birgitte og Jan Suni har flyttet klinikken til Brydegårdsvej 24 tæt på Snave

Snave: KlinikSuni har fået ny adresse.

Klinikken, der drives af Birgitte N. Suni og Jan B. Suni, startede for nogle år siden i lokaler i parrets privatbolig på Sandhavegyden ved Brunshuse.

For et års tid siden flyttede Klinik Suni til nye lokaler på Brydegårdvej 11.

Men fremover kan man træffe parret og klinikken på Brydegårdsvej 24.

- Jeg er umådelig tilfreds med vores nye smukke omgivelser og rummenes hyggelige indretning, som danner den perfekte ramme for vores behandlinger, fortæller Birgitte Suni om klinnikkens nye smukke omgivelser mellem Brydegård og Snave.

KlinikSuni har i forbindelse med indretning af den nye klinik bestilt et "magisk tæppe" hos den fynske kunstner Lisbeth Madsen.

Tæppet anvendes når Birgitte Suni har utrygge eller urolige børn i 5-path hypnoseterapi.

- Det varmer mit hjerte, når jeg hjælper børn af med deres utryghed, uro eller andre problemer nutidens børn rammes af, siger Birgitte Suni.

Jan Suni supplerer, at det også glæder ham inderligt, når unge, der har forladt deres skolegang eller uddannelse på grund af utryghed og eksempelvis hovedpine efter et kort forløb 5-path hypnosebehandling igen har troen på sig selv og genoptager deres skolegang eller uddannelse.

Jan Suni henviser til en skolebørnsundersøgelse sidste år fra Statens Institut for Folkesundhed, der konkluderer, at der er et øget antal børn i folkeskolerne, som hyppigt oplever, at de er utrygge, kede af det og ensomme.

- Vi oplever et stigende antal klienter i alle aldre, der kommer med kroniske smerter, som skyldes oplevelsen af ensomhed. Det er veldokumenteret, at netop oplevelsen af ensomhed og ikke at være god nok kan udvikle og forstærke fysiske smerter, siger Jan Suni.

Birgitte Suni har for nylig lært om ansigtsrefleksterapi, og hun har allerede erfaret, at behandlingsmetoden giver gode resultater mod fysiske smerter.

Ansigtsrefleksterapi er en terapeutisk metode til bearbejdning af årsagen til kroppen og psykens ubalancer.

Behandlingen udfører Birgitte Suni med sine fingre, som stimulerer og masserer punkter og zoner i ansigtet.

Ved hjælp af denne terapi er det muligt først, at finde skaden og derefter støtte kroppen til at reparere de steder, hvor der er ubalance.

Ansigtsrefleksterapi påvirke centralnervesystemet direkte, så der opnås målrettede og præcise resultater af for eksempel langtidsstress, uønskede følelser, urolige børn, hovedpine, hormon ubalancer, gigtformer, søvnløshed, fysiske smerter med mere.

- Det har vist sig som et effektivt redskab til at støtte kroppens enestående evner til at hele negative tanker, følelser og kropstilstande, forklarer Jan Suni.

- Men ansigtsrefleksterapi er også en velegnet metode til at få sig en wellness-oplevelse, fordi kroppen kommer i en dyb afslappet tilstand, supplerer Birgitte Suni.

Birgitte Suni studerer
Birgitte Suni studerer "det magiske tæppe", som kunstneren Lisbeth Madsen har lavet.
Birgitte Suni foran indgangen til Brydegårdsvej 24, hvor hun og Jan Suni fremover driver deres klinik.
Birgitte Suni foran indgangen til Brydegårdsvej 24, hvor hun og Jan Suni fremover driver deres klinik.

Klinik Suni i nye flotte omgivelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce