Klar til ny sæson


Klar til ny sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TOMMERUP: Otte gange i den kommende sæson har medlemmerne af Familie og Samfund Tommerup-Verninge-Brylle mulighed for at mødes.

Programmet er tilrettelagt frem til 31. maj næste år og lægger ud med en bustur til Den Gamle By i Århus 24. august. Her er der blandt andet arbejdende værksteder og en udstilling om "Brud og brudgom gennem 250 år".

I september er der bowletur til Assens og i oktober mulighed for at deltage i modeopvisning hos Birthe Skræp i Tommerup.

Julemødet er lagt i hænderne på Harry Jensen, tidligere sognepræst i Nr. Broby, der har ry for at være en lun fortæller.

Er der kommet for meget julesul på sidebenene, så er der gode råd at hente i februar hos diætist Jette Drost, der fortæller om sund og diabetesvenlig kost.

I marts er der generalforsamling, og her lokker foreningen med underholdning ved Tommerup Seniorkor og gratis kaffebord.

Årets to sidste arrangementer er ølsmagning på Refsvindinge Bryggeri og en travetur.

Kan man lide håndarbejde er der ud over de nævnte arrangementer også mulighed for at melde sig i gruppen, der begynder nørklerierne hos Karen Enggaard i Hjelmerup 27. september.

Nye medlemmer kan henvende sig til bestyrelsen. Formand er Gitte Carlsen, Solevad.

Klar til ny sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce