Kiwi-butik bliver til Spar: - Nu kan jeg blive rigtig købmand

Kiwi-butikken i Vissenbjerg bliver snart til en Spar-købmand. Arkivfoto

Kiwi-butik bliver til Spar: - Nu kan jeg blive rigtig købmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Martin Lindholm Lundgaard, Kiwi-købmand i Vissenbjerg, er glad for, at butikken bliver til en Spar.

Vissenbjerg: - Det er vi rigtig glade for.

Sådan lyder den umiddelbare reaktion fra Kiwi-købmanden i Vissenbjerg, Martin Lindholm Lundgaard, efter det er blevet en realitet, at der fortsat vil være butik på Vestergade 9 i Vissenbjerg. For Dagrofa, der står bag Kiwi-kæden, meldte i fredags ud, man vil lukke de fleste af butikkerne, mens andre vil blive til Spar eller Meny.

Netop en Spar er, hvad Kiwi i Vissenbjerg bliver til.

- Jeg er rigtig glad for, at det bliver en Spar-butik, fordi nu kan jeg blive rigtig købmand, som egentlig er mit mål. Jeg har været franchise-købmand hidtil, men det er jeg så stoppet med i søndags, siger Martin Lindholm Lundgaard og fortsætter:

- Nu skal vi til at drosle ned, ind til vi bliver en Spar. Jeg glæder mig i hvert fald til at blive en Spar og blive en rigtig købmand.

Får et større sortiment

En af årsagerne til, han glæder sig, skyldes, at der kommer et større sortiment i Spar-butikken.

- Vi kan holde flere kunder i byen, så de ikke er nødt til at tage ud til de store butikker med de mere specielle varer, fordi vi også får det. Vi har et basis sortiment, men kan altså tilbyde dem at handle færdigt i en butik. Vi vil stadigvæk have de billige varer, men vi vil også få et større udvalg af de mere specielle varer, hvilket ingen andre butikker i byen kan tilbyde.

- Vi skal til at være endnu mere lokale, end vi er i forvejen. Vi skal til at tænke anderledes, end vi har gjort førhen. Men det er en udfordring, vi tager til os, siger den kommende Spar-købmand, som også fortæller, at medarbejderne er tilfredse med at blive til Spar-ansatte:

- De er glade for bare at have et arbejde, fordi der er så mange andre, der mister deres job.

Hvornår Kiwien bliver til en Spar, det er endnu uvist:

- Vi fik at vide på mødet (med Dagrofa-ledelsen, red.), at de håbede på 1. august. Men de skal selvfølgelig tage mere hånd om dem, der nu mister deres job. Men jeg har fået at vide, at vi bare skal fortsætte, som vi har gjort hidtil, ind til vi får andet at vide.

Kiwi-butik bliver til Spar: - Nu kan jeg blive rigtig købmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce