Kendte ansigter hele vejen rundt

Mogens Lykke (t.v.) fik ideen til udstillinge, og Ruth Åkerman (t.h.) var hurtigt med på den. Derfor kan man i december se nogle af hendes mange portrætfotografier på Tobaksgaarden i Assens. Fredag var der fernisering, hvor 200 personer deltog. Privatfoto

Kendte ansigter hele vejen rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

200 personer deltog, da der fredag var fernisering på Tobaksgaardens nye udstilling Et Portræt af Assens.

Assens: Det er Assens og dens borgere, man kan kigge nærmere på på Tobaksgaardens nyeste udstilling. Den hedder Et Portræt af Assens, og den er fyldt med fotografier, som Ruth Åkerman har taget.

Og der var kendte ansigter hele vejen rundt, da der fredag var fernisering på udstillingen. Det var en velbesøgt affære, hvor Mogens Lykke, der er idemanden bag udstillingen, tog ordet til en indledning.

- Ruth, du troede ikke helt på, at det kunne lade sig gøre at stille sådan en udstilling på benene. Men nu er den her. Og I kan glæde jer.

- Billeder siger mere end ord. Billeder vækker nemlig minder. Det er en tidslomme I nu skal opleve. Kig jer godt omkring, sagde Mogens Lykke.

Mange af fotografierne er kommet fra folk, der gennem årene har hyret Rudi Åkerman til at tage dem, og det er derfor private billeder, som man ser. Og en rørt Ruth Åkerman sætter stor pris på, at folk har været villige til at bidrage til udstillingen på den måde.

- Det er jo fuldstændig fantastisk, at i har haft lyst til at komme med jeres billeder til denne udstilling. Det er stort for mig og føles som et et klap på skulderen. Min gensynsglæde er stor. Både med hensyn til billederne og ikke mindst med jer, sagde hun, inden det røde bånd til udstillingen blev klippet, og de omkring 200 gæster kunne tage billederne i nærmere øjesyn.

Udstillingen kan ses i Tobaksgaarden i december - også mellem jule og nytår. Dog er der lukket 24. og 25. december.

Kendte ansigter hele vejen rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce