Kan banken banke Zidan?


Kan banken banke Zidan?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HAARBY: Også i år får Haarby Boldklubs fodboldskole for børn i sommerferien besøg af et absolut topnavn.

For to år siden var ugens gæst ekslandstræner Richard Møller Nielsen, sidste sommer kom Jørgen Absalonsen fra Brøndby forbi, og på tirsdag får de 128 børn besøg af en af Superligaens mest spændende profiler, FC Midtjyllands egyptiske supertekniker Mohamed Zidan.

Besøget er sponseret af Vestfyns Bank i Haarby. Zidan kommer klokken 15 og vil besøge alle fodboldskolens otte grupper og vise sine mange færdigheder med en bold. Der bliver også lejlighed til at stille spørgsmål og få autografer.

Klokken 16.30 dyster Zidan med en medarbejder fra Vestfyns Bank om, hvem der kan holde bolden længst i luften. Taberen giver is til alle børnene.

I banken har man på grund af sommerferien endnu ikke udpeget deltageren. Det sker først i løbet af mandagen, når man har fået et overblik over det aktuelle udbud af boldjonglører i medarbejderstaben.

- Vi kan givet vente, at Zidan vil vise en masse øvelser, som garanteret ingen har set før på disse kanter. Han er jo kendt som en dygtig teknisk spiller, der også har næse for mål, siger Lene Lysemose. Hun leder på tredje år fodboldskolen. Den gennemføres i samarbejde med DBU, og deltagertallet sætter med 128 rekord i år. Det er 16 flere end sidste sommer. 25 er piger - et tal, der også vokser støt. Alle pladser blev i øvrigt revet væk på første tilmeldingsdag.

- Skolen afvikles mandag til fredag fra klokken 9 til 15, og der er som sædvanlig stor sponsoropbakning, fortæller Lene Lysemose:

- Kommunen sørger for, at græsset er klippet og målene på plads, boldklubbens egen Bjarne Carlsen har kridtet op, og lokale virksomheder er værter med is og sodavand. Glamsbjerg El sørger for kølefaciliteter og Haarby Bageri for frisk brød.

- Det har heller ikke været vanskeligt at skaffe voksne trænere og assistenter til samtlige hold, og desuden er der oprettet en køkkengruppe på tre friske piger, der står for bespisningen. Der kan købes boller til rimelige priser, og hver dag er der gratis frugt.

Kan banken banke Zidan?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce