Kamp om vej trækker ud


Kamp om vej trækker ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gårdejer mener, at forslag til reparation af privat vej er urimeligt

LADEGÅRD: Assens Kommune har lavet et forslag til, hvordan udgifterne til at reparere den forsømte Ladegårde Byvej kan fordeles.

Men kommunens forlig er ikke faldet i god jord hos gårdejer Hans Møllegaard Jørgensen, der ifølge forslaget skal betale 65 procent af udgiften.

- Jeg har ikke brugt vejen siden 2006, og dengang var vejen, som den skal være. Jeg vil ikke være med til at betale for det slid, jeg ikke har været med til at påføre, forklarer gårdejeren.

Den private fællesvej er ikke blevet vedligeholdt i mange år og trænger til en ny belægning oven på den nuværende, der er fyldt med dybe huller.

Problemet er bare, at ejerne af vejen ikke kan blive enige om at splitte regningen for at få lavet vejen.

Og parterne er ikke kommet nærmere en løsning, for nu har Hans Møllegaard Jørgensen gjort indsigelse mod kommunens forslag ved at klage til Vejdirektoratet.

Sag hos Vejdirektoratet

Her skal de tage stilling til, om kommunen har fulgt reglerne, fortæller fuldmægtig Kim Birkholm Frederiksen.

- Vi skal se på, om Assens Kommune har benyttet reglerne om privatvej korrekt. Og om det er lovmæssigt i orden at gøre, som de har gjort, forklarer han.

Gårdejeren og de tre andre parter må nok indstille sig på at vente noget tid på en afgørelse.

- I øjeblikket er den gennemsnitlige tid for en sagsbehandling på cirka otte måneder, og den er desværre stigende, siger Kim Birkholm Frederiksen.

Det frustrerer Anne Boserup, der sammen med sin mand, Jon, bruger vejen hver dag.

Parat til at flytte

- Vi er parate til at sælge vores hus, for vi orker ikke mere. Det er ved at tage pusten fra os, for sagen bliver bare ved og ved. Vi har simpelthen ikke overskud til at blive ved med at kæmpe, siger hun og understreger, at de ønsker ikke at lægge ud for reparationen.

- Den tidligere ejer af vores hus betalte for at få vejen repareret, sidst det blev gjort. Men han fik aldrig nogen penge af Hans Møllegaard Jørgensen. Det vil vi ikke også prøve, forklarer hun.

Kamp om vej trækker ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce