Julestemning i Aarup


Julestemning i Aarup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AARUP: For de fleste er julen godt og vel overstået. Men sådan er det ikke i Aarup, hvor handelsstandsforeningens granguirlander stadig pryder hovedgaden, Bredgade.

Det skyldes imidlertid hverken, at de handlende vil forsøge at forlænge julehandlen med en måned, eller at de vil have julen til at vare lige til påske.

- Julepynten skulle faktisk have været pillet ned i lørdags. Men der kom en orkan i vejen. I den kraftige blæst turde vi simpelthen ikke tage pynten ned. Dels er det noget tungt noget at arbejde med. Dels skal vi op i elektrikerens liftvogn for at få pynten pillet ned, forklarer foreningens formand, slagter Claus Grunddal, der gør opmærksom på, at det er byens handlende selv, der pynter op og piller ned.

- Det er også den væsentligste grund til, at vi ikke som i mange andre byer piller pynten ned mellem jul og nytår. For der har størsteparten af butikken mere end rigeligt at se til, siger Claus Grunddal, der håber at pynten bliver pillet ned i løbet af denne uge.

- Men det skal jo også passe sammen med en dag, hvor elektrikeren ikke selv skal bruge liften, siger formanden, der med stor glæde kan konstatere, at udsmykningen holdt til orkanen.

- Ja, det er meget holdbart. Det er faktisk anden gang, at guirlanderne overlever en orkan, for de var også hængt op under den forrige orkan i 1999.

Julestemning i Aarup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce