Jordløse får eget lokalråd

Borgerne i Jordløse har valgt medlemmer til nyt lokalråd. Privatfoto

Jordløse får eget lokalråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu er det 13. lokalråd etableret i Assens Kommune. Denne gang i Jordløse, der ikke har været helt vild med ideen.

Jordløse: Friskolen lagde lokaler til, da Jordløse Beboerforening forleden holdt nytårskur. Jordløse Boldklub havde sørget for stort ostebord, rødvin, øl og vand. Over 30 beboere deltog. For første gang nogensinde til nytårskuren skulle der vælges syv repræsentanter til et nystiftet lokalråd.

Byen har et rigt foreningsliv og gode ideer til at udvikle byen. Derfor har etableringen af et nyt lokalråd ikke været øverst på listen. Borgerne har ganske enkelt ikke kunnet se, hvad formålet med det var. Men nu vil de bygge videre på de projekter og visioner, de allerede har ved hjælp af lokalrådet.

Og det er blandt andet det faktum, at der er kortere vej til kommunen, der har været stor fortaler for, at de nu har etableret et lokalråd i Jordløse, siger Palle Møldrup fra Jordløse beboerforening i en pressemeddelelse.

Han glæder sig derfor til samarbejdet med Assens Kommune.

Optimister

Selvom der ikke har været den store interesse lokalt til at etablere et lokalråd, er man nu anderledes optimistiske i forhold til, hvad et lokalråd kan føre med sig.

- På denne måde er man hævet over foreningerne og er et samlet organ, siger Palle Møldrup og tilføjer, at han håber på, at der med det nye lokalråd også kan komme projekter af mere tværkommunal karakterer i gang.

Det er Assens Kommune, der ønsker at de enkelte lokalsamfund i kommunen etablerer et lokalråd, som skal bruges til at samarbejde med kommunen og de andre lokalråd. Og tirsdag aften fik kommunen så lokalråd nummer 13. /EXP

Jordløse får eget lokalråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce