Otte-ni frivillige samlede søndag affald langs vejene i og udenfor byen

Jordløse: - Vi kan ikke bestemme, om folk skal vedligeholde deres huse. Men vi kan hjælpe med at holde byen ren.

Sådan sagde Marianne Pedersen, som sidder i Jordløse og Omegns Beboerforenings bestyrelse, da hun søndag middag deltog i foreningens årlige affaldsindsamling.

Marianne Pedersen gjorde et af dagens mest opsigtsvækkende fund, da hun efter en halv times arbejde fandt et armbåndsur i grøftekanten langs Landevejen. Ellers var det mest tomme øldåser, plastik og avispapir, der blev samlet op.

Makabert fund

Efter to timers var affaldsindsamlerne færdige og havde i alt samlet 15 affaldssække med affald i, fortæller koordinator Niels Fløistrup.

Undervejs gjorde nogle af de frivillige et makabert fund; et dødt dyr i en pose, som var bidt halvt op, formentlig af en ræv. Dyret havde ligget der så lang tid, at det var umuligt at se, hvad det var for et dyr, fortæller Niels Fløistrup.

Det er ottende år i træk, at der bliver samlet affald i Jordløse, og der vil helt sikkert også blive en affaldsindsamling i 2014, lover han.

  • Andersen_Lærke_bjørn

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens og på LokalAvisen Assens. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 2011 og skriver primært om skole og uddannelse samt arbejdsmarked. Jeg er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2010. Jeg bor i Assens sammen med min mand, som er pædagog og arbejder på et opholdssted i Brenderup.