Jobcenterchef om kritik: Ingen kommentarer

Jobcenterchef Ulla Drejer vil vente til mandag med at kommentere kritikken fra Dansk Socialrådgiverforening, blandt andet fordi hun gerne vil vise jobcenterets indretning frem. Det kunne ikke lade sig gøre fredag, oplyste hun. Arkivfoto

Jobcenterchef om kritik: Ingen kommentarer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ulla Drejer, jobcenterchef i Assens Kommune, ønsker ikke at kommentere kritikken fra Dansk Socialrådgiverforening på nuværende tidspunkt og har i stedet inviteret avisen til at besøge jobcenteret mandag. Her er hvad, vi gerne ville have spurgt jobcenterchefen om.

Dansk Socialrådgiverforening skriver, at der ved den nuværende indretning og brug af storrumskontoret til borgersamtaler sker brud på retssikkerhed og tavshedspligt. Hvordan forholder ud dig til det?

I dit svar til Dansk Socialrådgiverforening skriver du, at du mener, forholdene er i orden, og at der ikke afholdes samtaler med personlige oplysninger i storrumskontoret. Men ved et møde mellem medarbejderne og Dansk Socialrådgiverforening gav samtlige medarbejdere ifølge Anne Jørgensen udtryk for, at de ikke kan genkende de ting, du skriver i dit svar til foreningen. Hvordan kan du og medarbejdere have så forskellige opfattelser af virkeligheden?

Ifølge Dansk Socialrådgiverforening, oplever medarbejderne et dårligt arbejdsmiljø på afdelingen, blandt andet fordi, de ikke føler, ledelsen lytter til dem. Hvad tænker du om det?

Hvorfor har I ikke ændret indretningen, når medarbejdere længe har omtalt den som problematisk, som det fremgår af Dansk Socialrådgiverforenings brev?

Hvad tænker du om, at dine medarbejdere føler sig presset til at gå gennem Dansk Socialrådgiverforening, fordi de ikke føler, I som ledelse lytter til dem?

Hvad tænker du om, at I heller ikke, når de går igennem deres fagforening, anerkender, at der er et problem?

Sådan har vi gjort
Fyens Stiftstidende kom torsdag eftermiddag i besiddelse af et brev fra Dansk Socialrådgiverforening til Assens Kommune vedrørende kritisabel indretning på Jobcenteret Glamsbjerg, hvor der ifølge foreningen sker brud på tavshedspligt og retssikkerhed, samt jobcenterchef Ulla Drejers svar på brevet.Inden for en time kontaktede avisen jobcenterchef Ulla Drejer med henblik på interview, men uden held. Torsdag eftermiddag blev der ligeledes sendt en mail til Ulla Drejer, hvor der også stod, at deadline var fredag. Fredag kontaktede avisen velfærdsdirektør Henrik Juul Kjær på mail. Han henviste til Ulla Drejer, som fredag eftermiddag vendte tilbage med en invitation til at besøge jobcenteret mandag, hvor der også vil være mulighed for at tale med en arbejdsmiljørepræsentant. Ulla Drejer afviste at svare på spørgsmål inden mandag.

Avisen bringer en opfølgning, når vi får svar på spørgsmålene til Ulla Drejer. Vi forsøger samtidig at få et interview med en professor i forvaltningsret.

 

Jobcenterchef om kritik: Ingen kommentarer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce