Søren Storm udvidede i 2015 staben fra en til fire ansatte

Tommerup St.: Da det gik stærkest i 2015, havde Job Team, der holder til i TEP, Tommerup Erhvervspark, 52 ansatte vikarer.

Det er nemlig sådan, at vikarerne får løn - og altid i henhold til gældende overenskomster - af Job Team, der så sender en regning til det rekvirerende firma.

Søren Storm, Tommerup åbnede firmaet i slutningen af 2012. I både 2013 og 2014 var han ene mand på pinden, men i 2015 kom tre nye konsulenter til.

Og det har haft travlt, hvad der afspejler sig i omsætningen.

- I første kvartal 2015 havde vi en omsætning på 500.000 kroner. I fjerde 4,2 millioner, fortæller Søren Storm.

Job Team tilskriver successen to forhold.

- Der er kommet mere gang i hjulene hos industrivirksomhederne, og så stiger behovet for vikarer, siger Søren Storm.

Den anden grund er, at mange virksomheder i dag ønsker at se folk an, inden de fuldtidsansætter.

Tommerup Erhvervspark kårede Job Team til "årets virksomhed i TEP 2015".

  • Kolofon

    Af:

    Journalist ved Jyske Fynske Mediers Assens-redaktion. Uddannelse: Kontoruddannelse, historie og samfundsfag ved Aarhus Universitet, voksenunderviser ved Odense Seminarium. Arbejdet som bl.a. kontorassistent, postassistent, totalisatorfunktionær,vicevært, arbejdsmand, støberiarbejder, lærer på vuc og tekniske skoler og aftenskoleunderviser. Freelancejournalist på LokalAvisen Assens i 2000, og siden da som journalist i Fyens Stiftstidende-koncernen med arbejdssted i hhv. Tommerup St. og Assens. Stammer fra Aarhus, men har boet i Aarup siden 1997 og gør det sammen med kone, søn og kat.