Jeg bor i Assens og det er jeg stolt af


Jeg bor i Assens og det er jeg stolt af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ernst Heeschebyrådskandidat (V), Assens

Når jeg har valgt denne overskrift, er det blandt andet fordi, de radikales spidskandidat Jens Kristian Elvstrøm mener, at Assens har et dårligt rygte, og bortset fra Bogense, er det mindst attraktive sted at flytte til - og at spidskandidaten for Medborgerlisten Kirsten Broberg tilsyneladende ikke er særlig stolt af at bo i Assens.

Den opfattelse deler jeg i hvert fald ikke.

Assens er en dejlig og billig kommune med mange vækstmuligheder og en rigtig "perleby". Befolket med en masse venlige og imødekommende mennesker, som jeg træffer mange af i mit daglige job som skoleleder i LOF og som ulønnet idræts- og foreningsleder.

Der er masser af gode indkøbsmuligheder og jeg oplever altid en super-servic" og et stort smil, når jeg og min kone handler ind i en af Assens' mange hyggelige forretninger.

Jeg har været til mange byrådsmøder i de sidste tre år, og når jeg overordnet ser, hvad byrådet med borgmester Hans Ole Hansen i spidsen, har fået vedtaget, er det rigtig mange store, aktive investeringer, der beløber sig til mindst 100 millioner kroner.

Her skal blandt andet nævnes: Købet af sygehuset og indretning af nyt plejecenter på sygehuset, ombygning af plejehjem, nye haller, kulturcenter, nyt rådhus og salg af Næs til ferieboliger. - Det vil jeg da kalde visionært.

Alle disse visionære beslutninger håber jeg at få mulighed for at være med til at følge op på efter den 20. november, hvor jeg også gerne vil arbejde for et kreativt og aktivt forenings- og kulturliv, hvor der blandt andet skal skabes forbedrede økonomiske vilkår.} Læserbrevet er forkortet, men kan læses i sin helhed på www.fyens.dk (debat-vestfyn).

Jeg bor i Assens og det er jeg stolt af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce