Jannie og Jesper fra Ebberup sætter deres kærlighed på spil i tv

Janni er ked af det, og Jesper er ked af det, fordi hun er ked af det. Det er en negativ spiral, som de på trods af at de elsker hinanden er på vej ned af, og de ved ikke, hvad der konstruktiv og effektivt kan gøres, så de kommer op igen sammen. Pr-foto

Jannie og Jesper fra Ebberup sætter deres kærlighed på spil i tv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jannie og Jesper Lund Madsen deltager tirsdag aften i tv-programmet "Kærlighed i krise", hvor eksperter skal forsøge at reparere parrets forhold.

Da Jannie Lund Madsen fra Ebberup blev gravid med sit første barn, kiggede hun på sin mand Jesper Lund Madsen og sagde: "Vi ses om fem år".

Det er mere end 10 år siden, den ordveksling fandt sted, og Jannie og Jesper har følt, at de har fjernet sig mere og mere fra hinanden.

Det er baggrunden for, at parret sidste år meldte sig til TV3-programmet "Kærlighed i krise", og tirsdag den 6. marts kan seerne følge med i, hvordan Jesper og Jannie forsøger at reparere på deres parforhold, når TV3 sender endnu et afsnit i udsendelsesrækken.

Jesper og Jannie mødte i sin tid hinanden i folkeskolen og har været sammen siden. De bor sammen med deres tre børn i Ebberup, hvor de to ældste børn går på Ebberup Skole, hvor deres far også arbejder.

Jannie og Jesper Lund Madsen fra Ebberup deltager tirsdag aften i programmet
Jannie og Jesper Lund Madsen fra Ebberup deltager tirsdag aften i programmet "Kærlighed i krise" på TV3. Pr-foto

Meget på spil

Jesper er 39 år og oprindeligt uddannet maskinarbejder og har arbejdet som håndværker. Han tog derefter en pædagoguddannelse og arbejdede først med de små børn, men i dag arbejder han i sfo'en.

Han har skiftende vagter, så nogen gange er han af sted tidligt om morgenen, andre gange er det ham der lukker og slukker. Jesper er en aktiv mand også i fritiden. Han fisker, dyrker undervandsjagt, laver fridykning og nyder i det hele taget, at være ude i det fri. Jesper er også aktiv i lokalsamfundet, han stiller op som frivillig til ungdomsfester, og han var også aktiv, da Ebberup Skoles overbygning sidste år var i fare for at blive lukket. Han dyrker også spring i Ebberup.

38-årige Jannie er uddannet social- og sundhedsassistent. Hun er arbejder på Korsvang i Assens. Jannie er glad for sit arbejde og har faste arbejdstider. Hun løber engang imellem og kan lide at læse, når hun engang imellem finder tid til det.

Parret har meget på spil i "Kærlighed i krise", der sendes klokken 20 tirsdag aften.

Jannie og Jesper fra Ebberup sætter deres kærlighed på spil i tv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce