I næste uge løber den landsdækkende Uge Sex-kampagne af stablen. MF Jane Heitmann (V) skal tale med unge på Aarupskolen om sociale medier.

Aarup: I næste uge løber den landsdækkende Uge Sex-kampagne af stablen. Uge Sex er et undervisningstilbud til elever i 0.-10. klasse og alle ungdomsuddannelser. Årets tema er sociale medier, hvor der bliver sat fokus på, hvilke gode og dårlige oplevelser på de sociale medier, der har betydning for de unges trivsel og hverdag.

Mandag den 8. februar besøger MF Jane Heitmann (V), Sundheds- og Ældreordfører, Aarupskolen, hvor hun skal tale med eleverne fra 8.y.

- Jeg er utrolig glad for også i år at være en del af Uge Sex-kampagnen. Digital mobning og deling af intime billeder er desværre hverdag på de sociale medier. Som forældre har vi et enormt ansvar for at tale med vores børn om, hvordan de begår sig på de sociale medier og sikre, at de hverken udsætter andre eller selv udsættes for mobning eller fare, siger hun.

Jane Heitmanns besøg på Aarupskolen starter klokken 10.45 og slutter klokken 11.30. (amch)

  • Andersen_Lærke_bjørn

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens og på LokalAvisen Assens. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 2011 og skriver primært om skole og uddannelse samt arbejdsmarked. Jeg er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2010. Jeg bor i Assens sammen med min mand, som er pædagog og arbejder på et opholdssted i Brenderup.