Jagten på ny chef i gang


Jagten på ny chef i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VISSENBJERG: Den kommende kommunalreform eller ej, så skal Vissenbjerg Kommune have ansat en ny kommunaldirektør som erstatning for Erik Meldgård, der fratræder med udgangen af marts, for at tiltræde en stilling som kommunaldirektør i Svendborg.

Jagten er allerede gået ind. Det er besluttet, at konsulentfirmaet Lars Lundgaard fra Ribe skal finde den nye mand m/k. Det er sammme firma som i sin tid fandt Erik Meldgård til Vissenbjerg - og som senest også har hugget Meldgård herfra igen.

Kort før jul var Lars Lundgaard på Vissenbjerg Rådhus, hvor han gennemførte interviews med kommunens økonomiudvalg, chefgruppen samt repræsentanter for medarbejdergrupperne. De interviews danner baggrund for det stillingsopslag, der bliver offentliggjort i den kommende weekend.

Borgmester Lene Due (S) er ikke sikker på, at man når at finde en afløser til 1. april, men 1. maj er ikke urealistisk, mener hun.

Kommunaldirektør Erik Meldgård er overbevist om, at det ikke bliver et problem at finde en ny mand på trods af den truende kommunalreform.

- De, der er potentielle ansøgere, sidder allerede i stillinger, der vil være truet af reformen. Så det bliver ikke afgørende, siger han.

Jagten på ny chef i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce