Irene deler sin kreative kunnen med andre

Det er nemt at male med kalkmaling, synes Irene Toth Gormsen, der netop har malet dette lille skab - og som man ser, kan man opnå forskellige effekter. Skabet er til sidst voksbehandlet, så det er nemmere at holde. Foto: Lise Wolf

Irene deler sin kreative kunnen med andre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1001 Ting er navnet på Irene Toth Gormsens butik i Glamsbjerg. Men hun nøjes ikke med at sælge ud af smukt og brugt, der er også flere kurser på hylderne.

Glamsbjerg: Man skal vide, at butikken ligger der, for at finde det naturligt at dreje ind hos vognmand Flemming Jensen på Fredensvej 13 i Glamsbjerg, for at finde en gave til for eksempel sin mor, søster eller veninde.

Men det er her, Irene Toth Gormsen haft sin lille butik 1001 Ting de seneste to år. Hun tager på loppemarkeder og finder ting og sager og mindre møbler, som hun selv restaurerer, før de sættes til salg i butikken. Da hun elsker at være kreativ og slapper godt af, når hun er det, kan man også finde ting fra hendes eget værksted i butikken. "Smukt og brugt", betegner hun selv, de 1001 ting, hun byder på.

1000 Ting
1000 Ting, Fredensgade 13, Glamsbjerg.Butikken er åben lørdag og søndag klokken 10-14. Hen over sommeren - 1. maj til 31. august desuden torsdag klokken 19-21 og fredag klokken 16-18.

Irene Toth Gormsen åbner også gerne på andre tidspunkter, hvis hun er hjemme, ring eller sms på 29 90 28 28.

Du finder nyt om butikken på både Facebook og Instagram.
En del af tingene i butikken er fundet på loppemarkeder. Det gælder for eksempel stellet her med guldkant. Foto: Lise Wolf
En del af tingene i butikken er fundet på loppemarkeder. Det gælder for eksempel stellet her med guldkant. Foto: Lise Wolf

Kreative kurser

Hun vil imidlertid også gerne være med til at slå et slag for, at andre skal dyrke deres kreative åre.

- Jeg kan ikke selv fungere uden at være kreativ, siger Irene Toth Gormsen, der oplever, at det virker afstressende på hende.

Det seneste, hun har kastet sig over, er kalkmaling, som hun er begyndt at forhandle i butikken. I den forbindelse fik hun et kursus i brugen, og nu holder hun selv kurser i, hvordan man for eksempel opnår forskellige effekter med malingen, der er lavet på naturlige ingredienser og har EU's eco-mærke. 11. marts og 15. april byder hun på et betonkursus på programmet. Det er ikke den store betonblander, der skal i gang, første gang fremstilles små, dekorative ting til hjemmet. Anden gang handler det om lidt større ting til haven. 25. marts byder Irene Toth Gormsen på en workshop i påskebinderi, og løbende tilbyder hun også kurset Det kreative barn.

Hun vil gerne hjælpe børnene væk fra Ipad'en forklarer hun, og tilbyder blandt andet et projekt med udgangspunkt i genbrug - "fra yt til nyt".

Vil man bare se, hvad hun har at byde på i butikken, er der mulighed for det i weekenderne klokken 10-14 eller efter aftale. Irene Toth Gormsen passer også et deltidsjob som husholderske på Krengerup Gods, men er hun hjemme, åbner hun gerne butikken.

Irene deler sin kreative kunnen med andre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce